Lad din virksomhed vokse!

Mere fokus. Større overskud. Øget trivsel.

0 +
ScaleUp Eksperter
0 +
Mere end 2500+ Scale-ups hjulpet
0 + år
10+ års erfaring i vækstcoaching

Udvikl din organisation

Med ScaleUp Company som din partner vokser du hurtigt, fokuseret og med mere glæde!

Coaching

Coaching og vejledning fra erfarne erhvervsjere, som er med i maskinrummet og er der for dig for at give dig indsigt i og overvåge væksten.

ScaleUp redskaber

Praktiske værktøjer, der anvendes af tusindvis af CEO's og direktionsmedlemmer. En plan for langvarige vækst.

Netværk

’Bliv del af det internationale ScaleUp-netværk og vær med til at opbygge det danske netværk. Kom i kontakt med andre iværksættere og medlemmer af direktionsteams for at hjælpe hinanden til det næste niveau.

Møde rytme

Møde rytmen er afgørende for et vellykket samarbejde. Vi hjælper med en fast styret rytme på dagligt, ugentligt, månedligt, kvartalsvist og årligt niveau.

Vækststrategi

Med en bundsolid strategi bestemmer du organisationens kurs. På den måde kan du dominere markedet og slå konkurrenterne.

Find og udvikle talenter

Tiltrække og fastholde de bedste talenter, som passer til organisationens kerneværdier. Det handler om medarbejdere, som nyder deres arbejde og ved, hvad der forventes af dem.

Scaling Up Heartbeat

Med hjælp af en ScaleUp-ekspert transformerer du sammen med direktionen til den næste fase.

Gennemprøvet vækstformel til Scale-Ups

ScaleUp Company har til formål at hjælpe iværksættere og deres teams med at få deres organisationer til at vokse. Derfor er det en forudsætning,  at først og fremmest ledelsesteamet vokser. Hver fase i en virksomhedens vækst medfører specifikke udfordringer, som tager tid til at løse. Ofte meget mere tid end man ønsker eller forventer. Uanset om det drejer sig om at udtænke og validere en vinderstrategi, opbygge et direktionsteam, etablere en vækstkultur eller at få hele virksomheden med i planerne.

De tre søjler i vores vækstformel

1. Struktur med Scaling Up

Scaling Up bruges af tusindvis af virksomheder verden over. Metoden giver et sundt grundlag for vækst. Med vores ScaleUp-ekspert kommer du i gang med at implementere metoden i din organisation. Metoden giver struktur og sammenhæng. Vi starter med tre hovedemner: strategi, eksekvering og medarbejdere. I flere sessioner hjælper vi dig med at implementere metoden i organisationen.

2. Fast styret møderytme

Succesfuld vækst er også succesfuld kommunikation. Møderytmen er organisationens hjerteslag. Sammen med vores ScaleUp-ekspert vil du arbejde på at bringe rytmen ind i organisationen. Ved at indføre disse rutiner får I en bedre gensidig koordinering, I kan løse problemer hurtigere og i sidste ende har I mere tid til at opbygge organisationen. Med rutiner får du gjort mere, og du opnår nemmere dine mål.

3. Inspiration og læring gennem vores netværk

Bliv del af det internationale ScaleUp-netværk og bidrag til at opbygge det danske netværk. Forbedr relationer med ledergruppens øvrige medlemmerne og etabler relationer med andre erhvervsejere.

Scale-Ups, vi samarbejder med

Kan du mærke, at alt i din organisation bliver sværere og sværere? Kan du se, hvad der skal gøres, men ved du ikke helt, hvor du skal starte, sammen med hvem og hvornår? Har du brug for en god plan, bedre prioriteringer og mere ro til at arbejde på det? Eller bare mere frihed?

Så er det en god idé at tale med os om et vækstforløb.

10 - 500 ansatte

6 mio kr. bruttofortjeneste

Ambitionen om at vokse

Kundeoplevelser

Læs er, hvad kunder siger om ScaleUp Companys vækstrådgivning

Vi er nu FD Gazelle!
""Scaling Up-metoden er den ideelle måde at tage det næste skridt med organisationen, og det har været fantastisk. Som holdet har vi fået en masse nye energi. Vi er nu endda FD Gazelle!"
Roel Wolbrink
Medstifter New Tailor
Kulturen er blevet styrket
"Scaling Up har styrket kulturen i vores virksomhed. Medarbejderinvolvering er øget, og de giver mere energi til de rigtige projekter i organisationen. Mit yndlingsværktøj er OPSP!"
Sjoerd Keer
Direktør Gio Coffee
Mere fokus med det samme
""Efter mange års vækst gik vi ind i en fase, hvor vi spurgte os selv: hvad så nu? Med mange nye medarbejdere voksede behovet for struktur. Efter vi startede forløbet, mærkede vi straks en øget fokus i organisationen.
Bob van Berkel
CEO Vanberkel Professionals

Start med det samme eller har du stadig spørgsmål?

Vores ScaleUp-eksperter hjælper dig gerne

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg deltage, selv om jeg ikke har en direktion endnu?

Dette er forskelligt fra situation til situation. For at kunne give dig et korrekt svar, er det nyttigt at aftale et møde med en af vores konsulenter.

Hvor mange personer kan jeg deltage med?

Vi anbefaler at deltage med hele ledergruppen.

Kan man implementere Scaling Up i enhver organisation?

Ja, metoden kan anvendes i alle organisationer. Der vil være forskelle fra branche til branche eller organisation, men vores coaches kan hjælpe dig med det.

Hvor længe varer et program?

Vi starter altid med fundamentet for Scaling Up i ledelsesteamet. Det næste skridt er implementering i hele organisationen. Vi hjælper jer gerne gennem hver enkelt vækstfase.

Hvor vil møderne blive afholdt?

For in-company programmer er det kunden, der står for at organisere stedet. Vi anbefaler dog, at du altid gennemfører sessionerne uden for kontorets døre, så du virkelig er ude af det daglige miljø. ScaleUp Company tilbyder masterclasses på forskellige steder i Danmark eller in-company.

Tilbyder I enkeltdage?

Vi arrangerer ekstra dage for kunder omkring bestemte emner. Hvis du (endnu) ikke er kunde hos os, kan vi altid tage en snak for at se, hvordan vi eventuelt kan hjælpe dig med dine spørgsmål eller udfordringer.

Jeg har et andet spørgsmål...

Vores ScaleUp-eksperter står klar til at besvare alle dine spørgsmål. Kontakt os på dette link.