Scaling Up Tools

People

One-Page Personal Plan

OPPP giver dig en ramme, som du kan bruge til at afstemme dit personlige niveau med virksomhedens. Dette er værktøjet for organisationsledere, der ønsker at skabe balance og dermed leve et lykkeligere liv.

Function Accountability Chart

Med dette værktøj sikrer du dig, at du har de rigtige personer på de rigtige steder i toppen af organisationen. Det, der sker i den øverste ledelse, bliver forstærket i resten af organisationen.

Process Accountability Chart

Der er 4 til 9 processer, der er vigtigst for din organisation. Ved hjælp af Pace-værktøjet definerer du processerne, tildeler ansvarsområder og angiver, hvordan hver proces skal måles.

Strategy

One Page Strategic Plan

OPSP giver en ramme for en detaljeret beskrivelse af din virksomheds vision. Desuden skaber det et fælles sprog. Endelig er det et håndtag til at indarbejde rutiner.

De syv lag af strategi

Uden en stærk strategi, der gør dig til herre og mester i din branche, kan du ikke gøre meget på markedet i de kommende år. Saml strategien på 1 A4-ark.

Styrker, svagheder og tendenser

SWT-værktøjet er en opdateret opgradering af det velkendte SWOT-værktøj. Med dette værktøj kan ledelsesteamet identificere virksomhedens styrker og svagheder og finde frem til tendenser.

4D vision oversigt

Visionserklæringen er en forenklet udgave af den strategiske plan på en side. Den er en god vejledning for virksomheder, der lige er begyndt at gennemføre Scaling Up.

Execution

Hvem, hvad og hvornår

En oversigt over, hvem der gør hvad hvornår (HHH). Det er en kort oversigt over de handlingspunkter og ansvarsområder, der er aftalt på et møde. Erstatningen for et referat.

Rockefeller Habits

Rockefeller-tjeklisten er et håndgreb til at skabe mere struktur i din organisation og til at sætte gang i og styre væksten. Den er grundlaget for gennemførelsen for en scaling up.

Cash

Cash accelerator

Hvor lang tid tager det din virksomhed at omdanne 10 kroner i udgifter til 10 kroner i indtægter? Dette er værktøjet til at spore, hvilke specifikke strategier du kan bruge til at forbedre cashflowet.

The power of one

The power of one: Det er den måde, hvorpå man beregner virkningen på likviditeten, hvis der foretages ændringer i et af de syv finansielle instrumenter.