Masterclass Scaling Up

Opdag på en halv dag, hvad Scaling Up-metoden kan gøre for din organisation.

0 +
Tidligere deltagere
0
Gennemsnitlig vurdering
# 1
Scaling Up® Partner

Få alt at vide om Scaling Up fra erfarne eksperter!

Vores ScaleUp-eksperter er erfarne iværksættere, som har opbygget og udviklet deres virksomhed ved hjælp af Scaling Up-metoden. De giver vejledning under masterklassen og supplerer med eksempler, øvelser og erfaringer fra peers. På den måde får I værktøjer som I kan bruge til at videreudvikle jer yderligere. Et hold på 40 ScaleUp-eksperter står klar til at hjælpe dig med at realisere din mest udfordrende iværksætterdrøm.

Hemmelighederne bag bæredygtig vækst

Identificer jeres vækstmuligheder

Hvad går godt i organisationen? Hvad kunne være bedre? Hvad vil du tage fat på? Træd ud af den daglige rutine og find ud af, hvor du står med din organisation.

Lær af andre iværksættere

Næsten alle ledergrupper støder på de samme problemer når de vokser. I masterclasset lærer du utroligt meget ved at dele historier.

Udvikling af strategien

Hvad er vigtigt for dig, og hvad ønsker du at realisere? Med andre ord, hvad er organisationens kerne? Sammen laver vi et første udkast for at sætte jeres kurs.

Oplev potentialet af Scaling Up

Scaling Up-metoden anvendes af tusindvis af virksomheder verden over. Du lærer, hvordan du med succes kan implementere metoden i din organisation.

Vejledning af en Scale Up expert

n af vores scale-up coaches vil lede sessionen. En coach er (har været) selv iværksætter i mange år og er uddannet til at hjælpe virksomheder med at vokse.

Kom i gang

Blot at tilegne sig viden nytter ikke noget. Med det samme tag vi fat, sammen med jer. Denne dag er starten på mere fokus, større overskud og øget trivsel i din organisation.

Hvordan ser programmet ud?

1. Scaling Up Metode

Scaling Up bruges af tusindvis af virksomheder verden over. Metoden giver et sundt grundlag for vækst. Med vores ScaleUp-ekspert kommer du i gang med at implementere metoden i din organisation. Metoden giver struktur og sammenhæng. Vi starter med tre hovedemner. Det er strategi, eksekvering og medarbejdere. I flere sessioner hjælper vi dig med at implementere denne metode i din organisationen.

2. Vækstanalyse

Ved du, hvor du står med din organisation, og hvad du skal arbejde med i den kommende periode? Du får denne indsigt ved at gennemføre analysen. Før masterclass'en udfylder du en assessment, som vi drøfter den pågældende dag. På baggrund af det udfyldte spørgeskema fastsætter vi sammen vækstmålene for organisationen. Derudover vil vi fastlægge de tre vigtigste læringer, som du kan bruge med det samme. Efter denne dag vil du vide, hvad du kan begynde at arbejde med.

3. Vækststadier

Flere medarbejdere betyder ofte en større kompleksitet og dermed behovet for koordinering. Denne koordinering skal organiseres. Hver vækstfase bringer modstand og faldgruber med sig. Hver fase kræver en anden ledelsesstil og organisationsstruktur. I løbet af masterclassen får du indsigt i de fem vækstfaser, vid du, i hvilken vækstfase din organisation befinder sig i, og du har noteret de handlinger, du straks kan komme i gang med.

For erhvervsejere og deres ledelsesteam

Masterclass er åben for både erhvervsejere og ledelsesteams. Særligt med fokus på virksomheder, der ikke endnu er eller lige er startet med Scaling Up. Hold, hvor kun nogle medlemmer arbejder med metoden, er selvfølgelig også velkomne.’

Hvad er kriterierne for at deltage i denne masterclass?

Teams på mindst 8 medarbejdere

Mindst 6 mio kr. bruttofortjeneste

Ambitiøs og forandringsvillig

"No excuses, invester tid for virkelig at udvikle din virksomhed"

Hvad andre siger om dette vækstprogram.

"Selv om jeg genkendte mange elementer, forstod jeg straks, at jeg kunne skabe ro i organisationen, hvis jeg anvendte metoden som en helhed. ScaleUp-coachen udfordrede os temmelig meget"
Ard Smulders
Direktør - Cubics
"Metoden fangede mig med det samme. Det gjorde mig begejstret. Jeg kan lide at arbejde struktureret og vil gerne vide, hvad jeg laver og med hvilket formål. Scaling Up indeholder alt dette. Masterclass smager af mere."
Felipe Muñoz Mateu
Iværksætter - ATS
"Efter mange års vækst kom vi ind i en situation, 'hvor vi spurgte os selv 'hvordan skal vi fortsætte? Med mange nye medarbejdere voksede behovet for mere struktur. Efter vi gik i gang med Scaling Up-programmet bemærkede vi straks, at der var meget mere fokus i organisationen.”
Michael Tulp
Medejer Sunshower

Praktisk information

Minimum 2 personer: 4.500,- pp + moms
Fra 3 personer (3-8 pers.): 3.750,- pp +moms
Deltag med dit ledelsesteam. Prisen inkluderer lokaler, kaffe og te, frokost og materialer.

Masterclass in-company (hele ledelsesteam): 14.250 kr. + moms
Prisen er ekskl. lokaler, kaffe og te, frokost.

Vil du opdage jeres vækstpotentiale på en halv dag?

Bevist resultat efter masterclassen

Ofte stillede spørgsmål

Er det muligt at deltage med én person?

Dette er forskelligt fra situation til situation. For at kunne svare på dette spørgsmål, er det nyttigt at aftale et møde med en af vores konsulenter.

Kan vi selv komme i gang, når vi har læst Scaling Up?

Det er bestemt muligt. Vi ser i praksis, at nogle virksomheder starter på egen hånd, men senere kommer til os for at få vejledning i processen.

Kan masterclassen også afholdes in-company?

Det kan sagtens. Det koster 18.500 Dkr. for en halv dag. Vi matcher gerne en passende ScaleUp-ekspert til din organisation. Ønsker du flere oplysninger? Komme i kontakt med os via kontaktformularen >>

Har du flere spørgsmål?

Har du andre spørgsmål til masterclassen? Giv os besked via kontaktformularen nedenfor. Vi kontakter dig hurtigst muligt.