Scaling Up Heartbeat

For lederteams, der ønsker at arbejde in-company med en ScaleUp Ekspert.

Den gyldne formel for forretningsvækst

Programmet er beregnet til direktioner af Scale-Ups. Programmet er kurateret af væksteksperter, som har hjulpet mere end 2.500 organisationer med at vokse.

Vi starter med at udarbejde en vækstplan for din organisation. Derefter går vi i gang med at arbejde på fundamentet. Efter et par møder har vi sammen med jer udarbejdet en bundsolid vækststrategi.

Det næste skridt er baghjulsophæng. Hvordan arbejder du med strategien hver dag med hele holdet? Vi arbejder med krystalklare prioriteter og mål. Derudover hjælper vi med at implementere en møderytme.

Den tredje søjle er mennesker. Hvad er kulturen, og hvad er virksomhedens kerneværdier? Hvem er ansvarlig for hvad? Med de bedste medarbejdere vil du gøre de rigtige ting.

Dit team vil blive vejledt af en Scale Up coach. Du vil også få adgang til det internationale ScaleUp netværk og bidrage til at opbygge det danske netværk.

Klar strategi, solidt eksekvering med de rigtige mennesker

Implementering af Scaling Up

Metodologien er også kendt som vækstformlen for scale-ups. Virksomheder verden over bruger Scaling up.

Skab en møderytme

Begynd med at kommunikere effektivt. Der indføres en rytme i organisationen for at kunne realisere mere.

Vejledning fra en coach

En iværksætter, der selv har skaleret en virksomhed kraftigt ved hjælp af Scaling Up-metodologien, vil vejlede dit team.

Hvordan ser programmet ud?

1. Indsigt i vækstmuligheder

Hvor er kernen i skalerbarheden? Hvilken scale-up fase befinder din virksomhed sig i øjeblikket i? Hvordan er din virksomhed sammenlignet med lignende virksomheder i din branche? Få mange indsigter direkte fra den første baselinemåling. På baggrund af denne analyse vil du vide, hvor du står i forhold til organisationen, og hvad vækstudfordringerne er.

2. Implementer Scaling Up

Scaling Up Metodologien er opdelt i tre hovedtemaer: Strategi, Eksekvering og Mennesker. I løbet af sessionerne vil vi gennemgå disse emner gennem sprints. Scaling Up Eksperten vil forklare teorien ved hjælp af praktiske eksempler, og du vil gå direkte i gang med at implementere det i din organisation.

3. Møderytme for struktur

Virksomheder, der vokser sundt og hurtigt, har det til fælles, at de har en god konsultationsstruktur. Som et resultat heraf forbedres kommunikationen, og det giver mindre besvær. Du vil lære betydningen af en god struktur. Der diskuteres alt fra daglige møder til årlige møder. Du vil straks omsætte det i praksis.

4. Vejledning fra en Scale-up Ekspert

Ud over de 9 fysiske praktikdage har du mulighed for at bruge din ScaleUp Expert på alle mulige tidspunkter. Du kan arrangere disse ekstra coachingtimer, som du ønsker det. Endnu en sparringssession om din BHAG? Den sidste check på rocks for det kommende kvartal? Du vælger selv det område, hvor du vil give din ScaleUp Expert ekstra støtte.

Få alt at vide om Scaling Up fra erfarne eksperter!

En ScaleUp-ekspert er en meget erfaren iværksætter, der selv har gjort en virksomhed stor ved hjælp af Scaling Up metodologien. Han/hun vil give dig vejledning under dit Heartbeat. Suppleret med eksempler og øvelser får du straks værktøjer til at udvikle dig yderligere. Et hold på 50 ScaleUp Eksperter er klar til at bygge din mest udfordrende iværksætterdrøm sammen med dit team. Nedenfor finder du et udvalg af vores ScaleUp Eksperter!

Ted Køhlert van Zwieten

Medstifter ScaleUp Company Denmark

Matthijs Wink

Buro Wink de Buurtboer Projectleider Lean (black belt)

Merijn de Jager

SRC System Integrators BV Business Change Consultant

"No excuses, invester tid for virkelig at udvikle din virksomhed"

Hvad siger kunderne om et vækstpartnerskab med ScaleUp Company?
"Scaling Up metodologien er den ideelle måde at tage det næste skridt med organisationen på, og det fungerede fantastisk godt. Vi fik en masse energi ud af det med holdet. Vi er nu endda FD Gazelle!"
Roel Wolbrink
Medstifter New Tailor
"Scaling Up har styrket virksomhedskulturen i vores virksomhed. Medarbejdernes engagement er øget, og de giver mere energi til de rigtige projekter i organisationen. Mit yndlingsværktøj er OPSP!"
Sjoerd Keer
Direktør Gio Coffee
"Efter mange års vækst kom vi ind i en situation, 'hvordan skal vi fortsætte? '. Med mange nye ansigter voksede behovet for struktur. Efter at have startet Scaling Up-programmet bemærkede vi straks, at der var mere fokus i organisationen.”
Bob van Berkel Bob van Berkel
CEO Vanberkel Professionals

Er du klar til at vokse med din organisation?

Hvad andre siger om denne vækstprogram.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et ledelsesteam (Direktion)?

Det deltagende ledelsesteam behøver ikke nødvendigvis at bestå af officielle stillinger på Ledelse/C-niveau. Det sker, at disse stillinger endnu ikke er besat hos deltagerne, eller at medarbejderne stadig er ved at vokse ind i disse stillinger.

Mit lederteam (MT) er endnu ikke komplet, kan jeg stadig deltage?

Dette er forskelligt fra situation til situation. For at få et godt svar på dette spørgsmål er det nyttigt at aftale et møde med en af vores konsulenter. Klik her for at komme i kontakt >>>

Hvad er et in-company-program?

Et incompany-program indebærer, at vores ScaleUp ekspert udelukkende arbejder sammen med dit ledelsesteam ved vækstplanerne. Det er ikke et gruppeformat, så der er ingen ledelsesteams fra andre scale-ups til stede.

Hvad er adgangskravene til Scaling Up Heartbeat?

Generelt har en Scaling Up Heartbeat-deltager en bruttofortjeneste på mere end 6 mio. kr. Der er mindst 10 FTE ansat og et direktionsteam på mindst 3 personer. Inden for direktionsteamet foretrækkes det, at der arbejdes incompany. Er du i nærheden af disse tal? Så kan vi selvfølgelig altid tale med hinanden>>>

Hvor længe varer Scaling Up Heartbeat-programmet?

Scaling Up Heartbeat er et løbende program, hvor vi starter med at implementere fundamentet i ScalingUp-metodologien. I første omgang planlægger vi 9 fysiske træningsdage. Mellem øvelsesdagene arbejder dit ledelsesteam med alle planer. Der er også 24 coachingtimer fra din ScaleUp-ekspert til rådighed mellem praksisdagene.

Book en gratis Heartbeat-konsultation!

Udfyld denne formular, og vores kolleger vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.
Loading

Ted Køhlert van Zwieten

Medstifter ScaleUp Company Denmark
ted@scaleupcompany.com
+45 42274442